A A A

Workshop Kennismaken met Aromatherapie voor dieren (uitwendig gebruik van etherische oliën)

Bij voldoende belangstelling  zal Josefien van Dierenpraktijk Maasduyn wederom de workshop Kennismaken met Aromatherapie voor Dieren organiseren, op een zaterdag van 09.30- 12 uur.

 

Het is een eerste kennismaking met de uitwendige werking en kwaliteiten van 5 olien, die inzetbaar zijn in diverse zelf te maken producten. Deze olien zijn makkelijk verkrijgbaar bij natuurdrogist en eenvoudig in te zetten in producten voor dieren.

 

Zij zal in deze workshop informatie geven over de uitwendige werking van deze oliën en de inzet hiervan in bv gel, shampoo of lotion, om te gebruiken bij dieren als natuurlijk middel bij oa allergische reacties, wondjes, insecten etc. 

 

 

De workshop wordt gehouden  aan de Lankerseweg 3 te 6598 DH Heijen.

 

Deelname kost 60 euro pp en daarbij is een naslagwerk inbegrepen met informatie en een aantal recepten, inclusief koffie en thee. 

 

Indien je mee wilt doen aan de workshop dan graag opgave met naam en adres via de mail of telefoon, dan mail ik de routebeschrijving. De factuur kan overgemaakt worden of contant voldaan worden voorafgaand aan de workshop. Je ontvangt een factuur hiervoor. 

 

Opgave via praktijk@maasduyn.nl of via 06-22472021, data in Agenda 2017