A A A

Veterinaire Bioresonantie cursus (theorie en praktijk)

Het is mogelijk om bij Dierenpraktijk Maasduyn de cursus veterinaire Bioresonantie volgens Rayonex te volgen, indien de cursist in het bezit is van de Rayonerx PS10 en de module M11 (veterinair). Ook als men nog geen apparatuur heeft kan men deze cursusdag volgen en evt een nieuw apparaat huren, of een gebruikt exemplaar aanschaffen.

 

In deze cursus wordt de werking van de PS 10 uitgelegd en de diverse onderdelen en programma's en test/ behandelmethodes besproken. Het is met name een hele praktische cursus, met veel praktijk en voorbeelden/ casussen.

 

De eerste dag zal voornameilijk uitleg zijn over de werking van bioresonantie, de werking van de apparatuur en het gebruiken van de diverse programma's binnen de veterinaire module.

Tijdens de tweede dag worden casussen besproken en uitgevoerd, waarbij vooral het geleerde in de praktijk wordt gebracht.

 

De cursisten kunnen casussen inbrengen en haren mee nemen bij de praktijk lessen, waarbij men zowel theoretisch als praktisch bezig zal zijn. Het is niet mogelijk zelf dieren mee te brengen.

 

Tijdens de praktijkdag kan worden geoefend op een hond en op paarden en er worden haaranalyses uitgevoerd.

 

De cursus gaat door bij 2 deelnemers, maximaal 4 deelnemers. De lessen zijn een dag van 09.30-16.00 uur incl koffie en thee, men dient zelf lunch mee te nemen.

 

Indien men al met humane bioresonantie werkt, zijn de praktijkdagen ook erg handig om te ervaren hoe het is met dieren te werken, men hoeft dus niet persé de cursusdagen te volgen als men al een humane opleiding heeft gevolgd!

 

De kosten van deze interessante en interactieve cursusdagen bedragen 125 euro per dag (6 uur), dag 1 en  2 sluiten op elkaar aan, indien men totaal niet met bioresonantie heeft gewerkt.  

 

NIEUWS: er is de mogelijkheid deze dagen als privé cursus te volgen, dus 1 persoon die van mijn apparatuur gebruik kan maken, Corona proof, informeer naar de mogelijkheden en prijs!

Voor info en opgave mail naar praktijk@maasduyn.nl