A A A
  • Sam voor de behandeling
    Sam voor de behandeling
  • Sam na de behandeling
    Sam na de behandeling
  • Sam
    Sam

Sam, een heel bijzondere hond!

Van de baasjes van Sam, die ik in 2008 voor het eerst behandeld heb, kreeg ik de dag voor zijn verjaardag deze lieve mail:weet je wat er morgen aan de hand is? morgen
gebeurt er iets heel speciaals! even het hele verhaal... 1 april 2003 werd er een klein ventje geboren. lief, superknap en met een geweldige kop erop.


dat kleine ventje werd groter en groter en werd toen ziek. overal kreeg hij jeuk en pijn en hij voelde zich helemaal niet fijn.


na jarenlang zoeken wat er nu met het ventje aan de hand was lukt het maar niet om hem beter te maken en werd besloten hem rust te geven. het ventje mocht zijn 4de verjaardag vieren en dan zou hij rust krijgen. geen pijn en jeuk meer. zijn huisgenoten waren er kapot van maar konden hem niet zo laten lopen.


toen waren er een heleboel engeltjes en een heleboel nieuwe dingetjes die geprobeerd konden worden en die hebben jouw huisgenootjes geprobeerd zodat ze het ventje bij zich konden houden. daardoor knapte het ventje zo enorm op dat hij inderdaad zijn 4de verjaardag kon vieren, maar ook zijn 5de, 6de en 7de!nu is het morgen alweer 1 april en wat denk je? het ventje gaat zijn 8ste verjaardag vieren! hij wordt morgen precies 2x zo oud als dat hij geworden zou zijn zonder zijn engeltjes!dat ventje lieve Sam ben jij. en die huisgenootjes zijn wij. en één van die engeltjes is Josefien die jou zo geholpen heeft.Lieve schat van mij. op dit moment heb je het een beetje moeilijk maar we lijken de goede kant weer op te gaan. zullen jij en ik samen met baasje en lola gewoon ook jouw 12de verjaardag vast gaan plannen?
dan ben je 3x zo oud als wat we gedacht hadden!


voorlopig ben ik intens gelukkig en ontroerd dat wij jou nog bij ons hebben zodat we van jou kunnen genieten, met je kunnen spelen, om je kunnen lachen, jij de buurt in het gareel kunt houden en wij vieren gewoon compleet kunnen zijn.


lieve sam! morgen word je 8!!