A A A

Route beschrijving LET OP BEHOORLIJKE OMLEIDING

Let op: ivm de Corona maatregelen is een consult in de praktijk aangepast : er kan maar 1 persoon met het dier aanwezig zijn, er staat hand gel klaar en alles wordt voor en na het consult ontsmet. Ik houd afstand en de eigenaar doet dan zelf de stof detector (jasje om te kunnen testen en behandelen ) aan. Bij katten wordt de bench op tafel geplaatst en wordt een speciaal plaatje in de bench geschoven onder de kat. Uiteraard komt u niet bij gezondheidsklachten.. Bedankt voor de medewerking! Let op: er wordt aan de N271 gewerkt en dat kan inhouden dat je wordt omgeleid naar de praktijk, houdt daar rekening mee! Routebeschrijving:


Volg de A73. Neem op het knooppunt Rijkevoort de afslag naar de A77
richting Gennep/Keulen

 

Neem over de Maas afslag Gennep/Heijen

 

Onder aan talud bij verkeerslichten linksaf

 

 

Neem na de tweede verkeerslichten, thv industrieterrein de Grens, de eerstvolgende weg rechts. Deze weg heet Hoofdstraat maar wordt de Lankerseweg na 100 meter.

 

Na ca 1000 meter links ziet u een wit huis aan de linkerkant liggen, met een grijs hekwerk, wat overgaat in een houten omheining.

  

Het huis rijdt u voorbij tot u aan de linkerkant een vennetje ziet, waar een onverharde weg loopt (bij de grote houten poort en bordje Dierenpraktijk Maasduyn)

 

Parkeren op de groenstroken aan de Lankerseweg, naast het houten hekwerk. Aub niet parkeren op groenstrook voor woning.

 

Hond graag in berm van de Lankerseweg uitlaten, om te voorkomen dat ze op privé terrein plassen en poepen, ivm andere honden die dit voorbeeld meteen gaan volgen ;)

 

Maak de houten poort open en volg het pad naar “boven”

 

Hond ten allen tijden aangelijnd houden (ivm paarden in de wei en stalkat) ook in de praktijk!

 

“bovenaan” gekomen bij het bijgebouw, meteen links de schuifdeuren van de stal in gaan, daar vindt u de praktijkruimte van Dierenpraktijk Maasduyn!

 

Als u met een kat komt, deze in een bench of mandje meenemen.

 

Als u met paard/ pony komt: paardentrailer mogen geparkeerd worden tegenover de woning in de openbare berm van de Lankerseweg, er komt erg weinig verkeer. U kunt met het paard over het verharde pad (door houten poort) lopen naar de bijbouw, waar het in de eerste stal links gezet kan worden. Indien u niet wilt parkeren aan de weg ivm uitladen (onrustig paard etc) dan kunt u een stukje het verharde pad oprijden door de houten poort heen en dan daar paard rustig uitladen. In de winter is het echter erg drassig dus dan kunt u niet draaien op het gras, dus dan ook weer recht achteruit met trailer terug door poort.

  

Aangrenzend grasveld is privé tuin, aub honden daar niet uitlaten.