A A A

Route beschrijving LET OP OMLEIDING VOLG BORDEN L!

U komt met uw dier naar de praktijk, welkom! Mijn praktijk is niet al te groot, ik kan 1 persoon met het dier ontvangen .

Ik heb er voor gekozen niemand meer te ontvangen die niet gevaccineerd is, u kunt een haartest op allergieën laten uitvoeren in plaats van een consult. Bedankt voor de medewerking!

 

 

Let op: de Lankerseweg is niet meer bereikbaare via de N271 (Diekendaal), volg de borden L en zie routebeschrijving hieronder.

 

Routebeschrijving:

 


Volg de A73. Neem op het knooppunt Rijkevoort de afslag naar de A77
richting Gennep/Keulen

 

Neem over de Maas afslag Gennep/Heijen

 

Onder aan talud bij verkeerslichten linksaf

 

 

Neem bij het tweede verkeerslicht, thv industrieterrein de Grens, de weg rechts. Dan meteen linksaf de ventweg op en aan het einde rechtsaf de Lankerseweg in. 

 

Na ca 1000 meter links ziet u een wit huis aan de linkerkant liggen, met een grijs hekwerk, wat overgaat in een houten omheining.

  

Het huis rijdt u voorbij tot u aan de linkerkant een vennetje ziet, waar een onverharde weg loopt (bij de grote houten poort en bordje Dierenpraktijk Maasduyn)

 

Parkeren op de groenstroken aan de Lankerseweg, naast het houten hekwerk. Aub niet parkeren op groenstrook voor woning.

 

Hond graag in berm van de Lankerseweg uitlaten, om te voorkomen dat ze op privé terrein plassen en poepen, ivm andere honden die dit voorbeeld meteen gaan volgen ;)

 

Maak de houten poort open en volg het pad naar “boven”

 

Hond ten allen tijden aangelijnd houden (ivm paarden in de wei en stalkat) ook in de praktijk!

 

“bovenaan” gekomen bij het bijgebouw, meteen links de schuifdeuren van de stal in gaan, daar vindt u de praktijkruimte van Dierenpraktijk Maasduyn!

 

Als u met een kat komt, deze in een bench of mandje meenemen.

 

Als u met paard/ pony komt: paardentrailer mogen geparkeerd worden tegenover de woning in de openbare berm van de Lankerseweg, er komt erg weinig verkeer. U kunt met het paard over het verharde pad (door houten poort) lopen naar de bijbouw, waar het in de eerste stal links gezet kan worden. Indien u niet wilt parkeren aan de weg ivm uitladen (onrustig paard etc) dan kunt u een stukje het verharde pad oprijden door de houten poort heen en dan daar paard rustig uitladen. In de winter is het echter erg drassig dus dan kunt u niet draaien op het gras, dus dan ook weer recht achteruit met trailer terug door poort.

  

Aangrenzend grasveld is privé tuin, aub honden daar niet uitlaten.