A A A

NIEUW allergietest op haren inclusief bioresonantiedruppels op maat voor hond en kat 95 euro

Aangezien de Corona maatregelen weer aangescherpt worden, biedt Dierenpraktijk Maasduyn de mogelijkheid om de allergietest op haren uit te breiden.

Ik test dan net als in een consult naast de ingredienten in voeding ook op bacteriën, schimmels, gisten, plus indien van toepassing, welke pollen en welke mijt.

Naar aanleiding van deze test maak ik met behulp van bioresonantie apparatuur druppeltjes (frequentie middel) om te desensibiliseren (het lichaam aan te zetten tot zelfherstel), die ik opstuur nadat ik de test gedaan heb. Dit is dan de behandeling die de eigenaar thuis kan geven aan het dier.

Deze uitgebreide allergietest op haren plus druppels (30 ml goed voor 2 maanden, afhankelijk van de grootte van de hond of kat) kost 95 euro.

Men hoeft dus niet naar de praktijk te komen voor een bioresonantiebehandeling en allergietest.

Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid dan graag een mail sturen met adres gegevens (en  indien hond/ kat verzekerd is ook het chipnummer) naar praktijk@maasduyn.nl, dan ontvangt u een mail met offerte/ factuur van 95 euro, een vragenlijst en hoe de haren te verpakken en te versturen.

Voor buitenlandse klanten komen er 2,50 extra bij ivm hogere verzendkosten

Dit is ook mogelijk voor paard of pony maar daar zijn andere kosten aan verbonden, informeer naar de mogelijkheden.