A A A

Luh- NaWij gebruiken voor onze hond Lu-Nah nu een maand Animal TRauma Ease en we merken sinds vorige week dat ze rustiger, relaxter wordt.Zo fijn dat ze niet meer zo zenuwachtig en op haar hoede is. Het is nog geen rustige hond en ze is nog snel uit haar doen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het nu goed met haar komt.Graag wil ik 2 flesje Animal Trauma Ease bestellen, gezien de vakantietijd wil ik graag een flesje in voorraad hebben.

 We zijn echt heel blij dat Lu-Nah zo overduidelijk rustiger wordt. Dit kan alleen door de druppels komen. Ik wil ook graag mochten mensen meer informatie willen nader uitleggen hoe Lu-Nah was tot een paar weken geleden.

Dit is niet alleen onze (misschien wat gekleurde) ondervinding maar ook die van onze vrienden die het zusje van Lu-Nah opgevangen hebben en Lu-Nah dus vanaf het prille begin bij ons hebben meegemaakt.

Het zusje vertoont wel hetzelfde (nogal agresssieve) gedrag  naar mannen toe (mishandeld door een man?) maar verder is het zusje een stuk rustiger en was van het begin af aan vrolijker. Volgens diegene (hondenopvang Belgie)die o.a. de beiden zusjes weggehaald hebben bij de oorspronkelijke eigenaren was  Lu-Nah de roedelleidster (dus veel verantwoordelijkheidsgevoel). Ze lijkt dan ook dominant maar dat is echt schijn, ze is juist, dat weten we nu, heel erg lief, onzeker en bang.

 

groetjes

Christy