A A A

Hoe werkt een consult bij hond en kat? consult 95 euro incl allergietest en behandeling

LET OP: ivm Corona kan er maar 1 persoon met het dier naar de praktijk komen, u dient zelf het stoffen jasje aan te sluiten en we dragen mondkapjes en houden afstand tot elkaar. . Uiteraard komt u niet bij verkoudheidsklachten! Bedankt!

 

 

 
 
Ik heb een holistische kijk op het behandelen van dieren. De term holisme komt van het woord holos, wat “het geheel” betekent. Bij de holistische geneeswijze gaat men uit van drie “lagen”: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. Onderzoek en behandeling zijn erop gericht om het dier in zijn totaliteit te behandelen en te streven naar een emotionele en lichamelijke balans. De combinatie van therapieën maakt het geheel meer dan de som der delen: men bereikt beter resultaat door de oorzaak op te sporen en van diverse kanten te benaderen.
 
 
De eigenaar kan met het dier naar de praktijk komen voor een consult, waarbij via bioresonantie apparatuur onderzocht en uitgebreid getest / behandeld wordt, op o.a. fysiologie organen, stofwisseling, parasieten, schimmels, bacteriën, virussen, voeding, allergieën, blessures etc.

Mijn praktijk ruimte is niet al te groot en er is plaats voor 1 persoon en het dier. Meer mensen of kinderen kunnen niet tijdens het consult aanwezig zijn, ik moet me kunnen concentreren op het dier.


LET OP ieder consult dient CONTANT afgerekend te worden Bij een vervolg consult is een flesje bioresonantiedruppels (frequentiemiddel) op maat mee gerekend.
 

In dat eerste consult wordt alles doorgetest en gemeten via het bioresonantie apparaat, onder andere voeding, schimmels, parasieten, virussen, allergieën voor bv stof, mijten en pollen. Ook krijgt de eigenaar een voedingsadvies, als het huidige voer niet geschikt is voor het dier.  Het dier  krijgt meteen een bioresonantiebehandeling, gebaseerd op de resultaten van de test. Dat gebeurt middels een speciaal dekje wat ze omkrijgen wat verbonden is met het bioresonantie apparaat, middels een lange kabel.
 
 
 
Na de test krijgt het dier dus een korte behandeling, waarbij de bioresonantie wordt ingezet om het lichaam te ontgiften, om het aan te zetten tot zelfherstel door de processen in het lichaam te ondersteunen en door alle organen te vitaliseren. Dit kan inhouden dat het dier na de behandeling sloom is en weinig energie heeft, het is dan ook belangrijk dat er niet meteen volop mee gewandeld, gespeeld of getraind wordt maar dat een aantal dagen rustig aan gedaan moet worden; het kan zijn dat het dier meer slaapt, meer drinkt en meer plast, dat is goed want dan is het lichaam bezig de behandeling te verwerken, om afvalstoffen af te voeren en het herstel in gang te zetten.
Het advies is om na 4 -6 weken een vervolg behandeling te geven, dit betreft een uitgebreidere behandeling met bioresonantie, waarbij alle processen in het lichaam dieper gestimuleerd worden. Bij dit consult wordt een frequentiemiddel meegegeven (druppeltjes) om de behandeling thuis voort te zetten . Maar een en ander is afhankelijk van het dier zelf, het herstel en de reactie op het evt. andere voer en de eerste bioresonantiebehandeling.
Dus hoe vaak het dier behandeld dient te worden is geheel afhankelijk van het dier zelf.
 


Tijdens het eerste consult kunnen voedingssupplementen zoals een probioticakuur geadviseerd worden. Elk volgend consult voor hond of kat is inclusief een flesje bioresonantie druppels(frequentiemiddel om het lichaam aan te zetten tot zelfherstel) om de behandeling thuis voort te zeten. Alles in overleg met eigenaar.
 
 
 
 
 
Ik kan ook een haaranalyse doen, via de testmethode met de biotensor, waarbij op de energie wordt getest van het dier. Hierbij wordt alleen getest op voeding en omgevingsfactoren (stof, mijten, pollen). de eigenaar krijgt via de mail een rapportage met bevindingen en advies. De eigenaar kan dan zelf voeding voor het dier gaan zoeken, waar de positief geteste ingredienten niet in voorkomen. Dit kan uiteraard ook voor mensen die in het buitenland woen.
 
 
 
 
 
Bij een visite zal altijd een consultprijs worden gerekend en geen testprijs.Binnen een straal van 20 km worden alleen consultkosten berekend, buiten 20 km rondom Heijen worden voorrijkosten a 50 euro en reiskosten berekend, a 35 eurocent de kilometer. Informeer van te voren naar de kosten om verwarring te voorkomen! Een consult aan huis dient altijd contant afgerekend te worden.
Als u een haaranalyse wilt laten doen (dus een test op voeding en omgevingsfactoren) dan stuurt u een mail naar praktijk@maasduyn.nl.
U krijgt na een test aanvraag een factuur en een intakeformulier met daarin beschreven hoe u de haren dient te verpakken en versturen. Haren die niet juist verpakt zijn, worden niet gebruikt om te testen. Het intake formulier dient u ingevuld per mail terug te sturen.
Als de test binnen 7 a 10 werkdagen gedaan is, zal deze worden besproken met de eigenaar. Afhankelijk van de uitslag kan een behandeling gestart worden. Dat kan variëren van een reinigingskuur en een voedingsadvies bij een voedselallergie tot speciaal op maat gemaakte bioresonantiedruppels (frequentiemiddel)bij een pollenallergie tot een aantal behandelingen met bioresonantie.
Ligt de vraag of klacht niet binnen mijn kennisgebied, dan kan ik doorverwijzen naar een therapeut, die wel gespecialiseerd is in dat gebied.
Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen! Mocht u een telefonisch consult willen aanvragen, kunt u een mail sturen naar praktijk@maasduyn.nl
 
 
 
Belangrijk: een consult bij Dierenpraktijk Maasduyn kan nooit een dierenarts vervangen! 
 
.

Voor de tarvieven per 1-1-2021 klikt hier

 

 

Het consult dient contant afgerekend te worden.