A A A

Filly no Mates tegen ongedierte bij paarden/ pony's

*******N I E U W ! ! ******** 

 

FILLY NO MATES VOOR PAARD EN PONY

 

 

Filly no Mates gedroogde kruiden voor paarden. Geen last meer van vliegen, dazen, knutjes en ander ongedierte als mijten en teken!

Eenvoudigweg over het voer geven van vroege voorjaar tot oktober en je paard / pony is verlost van die vervelende insecten.
Voor paarden en pony's die in de zomer niet bijgevoerd worden, kun je grasbrokken wellen in beetje water en daar de kruiden aan toevoegen.

Een zak Filly No Mates heeft een inhoud van 3 kilo voor 95 euro excl verzenden, daar kunnen een paard en een pony 'vliegvrij' mee worden gehouden gedurende het seizoen.
Filly No Mates bevat de volgende kruiden : mint, zeewier, foenegriek, neemblad en limoenblad. Lang houdbaar mits droog bewaard.
TIP: maak de kruiden wat fijner in een blender en geef het ook aan je hond door het voer, tegen vlooien, teken en mijten!

Nu beginnen is een heerlijke zomer lang geen last van ongedierte op je paard! Informeer naar de bewezen werking bij Dierenpraktijk Maasduyn ( eerst op eigen paarden uitgeprobeerd)! Voor info of bestellen mail naar praktijk@maasduyn.nl of bel 0622472021