A A A

De biotensor

De Biotensor is eigenlijk een soort wichelroede, waarbij één hand vrij blijft om contact te maken met degene die getest wordt.

 

Door middel van de Biotensor kan getest worden  of een bepaald product geschikt is voor degene voor wie het bedoeld is. De Biotensor werkt niet op batterijen,  maar reageert op de energie en het trillingsniveau van degene die getest wordt.

 

Bij een consult, zullen de haren of het dier zelf doorgetest worden via het bioresonantie apparaat waar een biotensor op aangesloten is. Daarbij wordt dan gebruik gemaakt van de Rayonex veterinaire module, waarbij alles doorgetest kan worden in het lichaam (organen, blokkades, voeding, schimmels, parasieten, virussen etc etc)

 

 

Met behulp van een plukje haar (van dieren) kan worden getest met de Biotensor. Dit heeft natuurlijk het voordeel dat men niet op consult hoeft te komen. Een test zal echter nooit een consult vervangen, want dan kan ik het dier bekijken, contact maken met het dier en veel uitgebreider doormeten met het bioresonantie apparaat.

 

Voor dieren werk ik voornamelijk met testen op haren en niet op speeksel of urine (tenzij bij hond of kat met weinig of geen haar, dan werk ik met speeksel op een wattenstaafje). Een plukje haar (niet aanraken!) in een boterhamzakje, dichtknopen en een stickertje erop met de naam van het dier en daarna verpakt in aluminiumfolie, met de glanzende kant naar binnen. Dit heeft als voordeel dat de haren onderweg naar mij niets op kunnen nemen wat de test kan beïnvloeden. Kijk bij allergietesten  voor hond en kat en hier voor paard en pony!

 

Ik test op voeding en omgevingsfactoren (pollen, mijten, parfum, wasmiddel, tabak etc)

 

De uitslag van de test wordt in een verslag samengevat en genmaild naar de aanvrager. Aangezien dit een test op haren betreft zal de aanvrager zelf met het in het rapport aangegeven advies aan de slag dienen te gaan. Uiteraard kan ik een aantal korte vragen per mail beantwoorden!

Belangrijk:
een consult bij Dierenpraktijk Maasduyn kan nooit een (dieren) arts vervangen! Een (dieren) arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.