A A A

Biotensor cursusdag

Bij voldoende belangstelling kan Josefien Hagenaars van Dierenpraktijk Maasduyn een dag organiseren, om te leren werken met de biotensor. 

 

 

Men kan een eigen biotensor mee nemen of er eentje via mij aanschaffen. Maar iedereen is vrij een biotensor aan te schaffen van elk ander merk. Wel is het noodzakelijk dat men al een biotensor heeft als men de cursus dag wil volgen.  Men dient ook een kabel en een tastpen te hebben om testbuisjes te kunnen gebruiken. Ik kan van te voren ook adviseren en helpen met de aanschaf van biotensor en tastpen/ kabels. Testbuisjes/ testdozen heb ik zelf om mee te kunnen oefenen.

 

Er wordt geoefend en gewerkt met testdozen, met voedingsmiddelen en omgevingsfactoren. Ik gebruik diverse testdozen, maar er zijn ook zelf samen te stellen testdozen en ook een set speciaal voor hond en paard. Maar ook hiervoor geldt: google om informatie over de diverse voedingsmiddelen en omgevingsfactoren testdozen te vinden. En uiteraard kan ik ook hierin advies geven.

 

Men kan ook zelf met lege testbuisjes testdozen vullen met die producten en middelen die men veel gebruikt!

 

De cursusdag kost125 euro incl koffie, thee en water, lunch dient men zelf mee te brengen. Informeer bij praktijk@maasduyn.nl of bel 06-22472021 over deze leuke en actieve lesdag!