A A A

Biotensor cursusdag

Bij voldoende belangstelling zal Josefien Hagenaars van Dierenpraktijk Maasduyn een dag organiseren, om te leren werken met de biotensor. In verband met Covid wordt de cursusdag individueel gegeven. indien de cursist zelf een mede cursist mee brengt, is dat geen probleem.

 

 

Men dient een eigen biotensor mee te nemen als men de cursus dag wil volgen.  Deze moet mogelijkheid hebben om een kabel en een tastpen aan te koppelen om testbuisjes te kunnen gebruiken. Ik kan van te voren ook adviseren en helpen met de aanschaf van biotensor en tastpen/ kabels. Testbuisjes/ testdozen heb ik zelf om mee te kunnen oefenen.

 

Er wordt dus naast het algemene gebruik van de Biotensor ook geoefend en gewerkt met testdozen, met voedingsmiddelen en omgevingsfactoren. Ik gebruik diverse testdozen, maar er zijn ook zelf samen te stellen testdozen en ook een set speciaal voor hond en paard. Maar ook hiervoor geldt: google om informatie over de diverse voedingsmiddelen en omgevingsfactoren testdozen te vinden. En uiteraard kan ik ook hierin advies geven.

 

Men kan ook zelf met lege testbuisjes testdozen vullen met die producten en middelen die men veel gebruikt!

 

De cursusdag kost 125 euro incl koffie, thee en water, lunch dient men zelf mee te brengen. Informeer bij praktijk@maasduyn.nl of bel 06-22472021 over deze leuke en actieve lesdag!