A A A

Biotensor cursusdag ER IS NOG 1 PLAATS OP 20-7-2019!

Bij voldoende belangstelling kan Josefien Hagenaars van Dierenpraktijk Maasduyn een dag organiseren, om te leren werken met de biotensor. 

 

 

Men kan een eigen biotensor mee nemen of er eentje aanschaffen (ik gebruik zelf de Classic Tensor van INVE Oostenrijk, omdat ik dat een fijne biotensor vind met een kurken handvat en een houten ring, die erg mooi licht in de hand ligt) via www.inve.at.  Maar iedereen is vrij een biotensor aan te schaffen van elk ander merk. Wel is het noodzakelijk dat men al een biotensor heeft als men de cursus dag wil volgen.  Men dient ook een kabel en een tastpen te hebben om testbuisjes te kunnen gebruiken. Ik kan van te voren ook adviseren en helpen met de aanschaf van biotensor en tastpen/ kabels. Testbuisjes/ testdozen heb ik zelf om mee te kunnen oefenen.

 

Er wordt geoefend en gewerkt met testdozen, met voedingsmiddelen en omgevingsfactoren. Ik gebruik diverse testdozen, maar Totaalbalans heeft zelf samen te stellen testdozen en ook een set speciaal voor hond en paard. Maar ook hiervoor geldt: google om informatie over de diverse voedingsmiddelen en omgevingsfactoren testdozen te vinden. En uiteraard kan ik ook hierin advies geven.

 

Men kan ook zelf met lege testbuisjes testdozen vullen met die producten en middelen die men veel gebruikt!

 

De cursusdag zal 125 euro kosten incl koffie, thee en water, lunch dient men zelf mee te brengen. Informeer bij praktijk@maasduyn.nl of berl 06-22472021 over deze leuke en actieve lesdag!