A A A

Bioresonantie druppels (frequentiemiddel) op maat gemaakt na test (via dierenarts of Maasduyn)

Deze druppels kunnen alleen ingezet worden indien bekend is waar het dier gevoelig voor is, dus als bv de dierenarts heeft getest dat er een allergie is voor pollen, mijten, kattenhaarepitheel, schimmels etc via bv de Atruvitin test (bloedanalyse)

 

Dit frequentie middel ( bioresonantiedruppels) kan dan als zgn Desensibilisatiekuur worden ingezet om het lichaam aan te zetten tot zelfherstel. Ook zullen afvalstoffen afgevoerd worden, denk aan rest stoffen van inentingen, wormkuren, medicijnen, etc. Ook na de test van Dierenpraktijk Maasduyn kunnen de druppels worden ingezet om te helen.

 

Allergiedruppels op maat 2 x 30 ml €40 euro (paard/ pony)  of 1 x 30 ml 25 euro (hond/ kat) excl verzenden

 

Incl verzenden wordt dat 45 euro (paard/ pony)   en 30 euro voor hond/ kat in envelop. Gebruik voor ongeveer 2 maanden!


 Om te bestellen een mail sturen met naam en adresgegevens naar praktijk@maasduyn.nl

 

Op maat gemaakte bioresonantiedruppels (frequentiemiddel)voor dieren, om in te zetten bij allergieen voor voeding, bij hooikoorts, schimmel infecties, virussen bv Giardia etc. Dit zijn positieve frequenties die het lichaam aanzetten tot zelfherstel en werken deblokkerend. Het kan zelfs ingezet worden tijdens medicijngebruik, dat heeft geen invloed op elkaar. Wel zult u merken dat u minder of geen reguliere medicijnen meer hoeft te geven.

 

Om de bioresonantiedruppels op maat te kunnen maken met het bioresonantie apparaat, dient u een plukje haar van uw dier op te sturen, verpakt in een plastic zakje met aluminiumfolie eromheen, met de glanzende kant naar binnen. Zo neem het niets op onderweg naar de praktijk..

 

Wat is Bioresonantie therapie?

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie niet meer doorstromen.
Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.

Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bio-resonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in het lichaam opheft.
Bioresonantie middelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam.
Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.
Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen.
De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten.

Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument
waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard.
Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen virussen,
bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.
Gezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen.

 

Deze druppels zijn alleen te bestellen als bekend is welke pollen de klachten veroorzaken (dus via Dierenpraktijk Maasduyn of de dierenarts getest) en werken erg goed samen met een probioticakuur.
De allergietest, die door  Dierenpraktijk Maasduyn wordt uitgevoerd, kost 72,50 (hond/ kat) of 82,50 euro(paard/pony) en is te bestellen via de praktijk@maasduyn.nl.