A A A

Animal Trauma Ease voor dieren

een combinatie van 10 bloesemremedies!!Bij trauma’s, onverwerkte ervaringen uit het verleden, (on)bewust door de mens aangedaan, helpt ziel van het dier te bevrijden.Een dier is zoals het is, denkt niet aan gisteren of morgen, maar er kan ooit iets gebeurd zijn waardoor het dier die ervaring op de “harde schijf” heeft opgeslagen, wat naar boven komt door bepaalde omstandigheden (“triggers”).Het dier vertoont dan gedrag waarvan wij vaak de oorzaak niet weten en daar ook niet achter kunnen komen, omdat een dier niet kan praten.Ook neemt een dier vaak spanning en stress van het baasje over, bv bij ruzie, ziekte, scheiding etc.Animal Trauma Ease bevat 10 soorten bloesemremedies, die ervoor zorgen dat het evt. leed, gebeurtenis of trauma verwerkt worden en dat het dier weer door kan in het hier en nu. Het geeft het dier vrijheid en rust en verbindt het met zijn/ haar oorspronkelijke kracht.
Kan ook worden ingezet bij onderlinge strijd tussen dieren (roedel/ kudde)Voor de mens is dit een fijn middel als het dier is overleden en men het contact is kwijtgeraakt…Bevat Mycena- Paarse Dovenetel- Sneeuwklokje- Trompetklimmer- Papegaaienblad- Wijnruit- Klein Streepzaad- Vingerhoedskruid- Bosrank- Kruidje roer me niet.  Elke plant heeft zijn eigen (in) werking en samen versterken ze elkaar!Geef indien nodig 4 maal daags 2 a 4 druppels rechtstreeks in de mond of op laten likken van hand of lepel. Voor meerdere honden is een vol pipetje in de drinkwaterbak handig .Ook kan men een druppel op de kop tussen de haren druppelen.

Bij verwachte stress, zoals vuurwerk, vervoer of dierenarts ed kan men een dag van te voren al gaan geven. Voorbeelden

 

  • hondje wat altijd blafte als het alleen was, kon veel beter alleen zijn als het ATE had gehad.
  • paard wat niet graag op de trailer ging voor vervoer naar de dierenarts moet, daar vervelende onderzoeken kreeg, liet zich slecht op de trailer laden. Na ATE ging het weer beter.
  • bij vuurwerk, onweer etc kan men ATE in het drinkwater doen

 

Om te bestellen stuurt u een mailtje met uw adresgegevens naar praktijk@maasduyn.nl

 

Een flesje van 30 ml (kunststof met pipet) Animal Trauma Ease kost 12,75 euro incl verzending in een bubbeltjes enveloppe (8,75 euro ophalen)

een kunststof flesje met druppelaar van 100 ml kost 32,50 euro incl verzenden in bubbeltjes enveloppe(27,50 euro ophalen)