A A A

Veterinaire Bioresonantie cursus

Het is mogelijk om bij Dierenpraktijk Maasduyn de cursus veterinaire Bioresonantie volgens Rayonex te volgen, indien de cursist in het bezit is van de Rayonerx PS10 en de module M11 (veterinair).

 

In deze cursus wordt de werking van de PS 10 uirtgelegd en de diverse onderdelen en programma's en test methodes besproken. Het is met name een hele praktische cursus, met veel praktijk en voorbeelden/ casussen.

 

in de ochtend zal vooral de werking en de mogelijkheden van de PS 10 besproken worden (theorie) na de lunch zal vooral praktisch en interactief ingevuld worden.

 

Ook wordt er huiswerk mee gegeven en dat wordt klassikaal besproken. De cursisten kunnen casussen in brengen bij de praktijk lessen, waarbij men zowel theoretisch als praktisch bezig zal zijn.

 

Er kan worden geoefend op een hond en op paarden, tijdens de praktijk lessen en er worden haaranalyses uitgevoerd.

 

De cursus gaat door bij 4 deelnemers, maximaal 8 deelnemers. De lessen zijn dag 1 van 10-16.30 uur incl koffie en thee, men dient zelf lunch mee te nemen. De praktijk lessen zijn van 10-13 uur of van 13-16, of indien dat wenselijk is van 10-16.30 uur.

 

De kosten van deze interessante en interactieve cursusdagen bedragen 200 euro voor de eerste dag en 100 euro voor een dagdeel praktijk , of ook 200 euro voor een hele dag praktijk les.

 

Voor info en opgave mail naar praktijk@maasduyn.nl