A A A

Veterinaire Bioresonantie cursus (theorie en praktijk)

Het is mogelijk om bij Dierenpraktijk Maasduyn de cursus veterinaire Bioresonantie volgens Rayonex te volgen, indien de cursist in het bezit is van de Rayonerx PS10 en de module M11 (veterinair). Ook als men nog geen apparatuur heeft kan men deze cursusdag volgen en evt een nieuw apparaat huren, of een gebruikt exemplaar aanschaffen.

 

In deze cursus wordt de werking van de PS 10 uirtgelegd en de diverse onderdelen en programma's en test methodes besproken. Het is met name een hele praktische cursus, met veel praktijk en voorbeelden/ casussen.

 

in de ochtend zal vooral de werking en de mogelijkheden van de PS 10 besproken worden (theorie) na de lunch zal vooral praktisch en interactief ingevuld worden.

 

Ook wordt er huiswerk mee gegeven en dat wordt klassikaal besproken. De cursisten kunnen casussen in brengen bij de praktijk lessen, waarbij men zowel theoretisch als praktisch bezig zal zijn.

 

Er kan worden geoefend op een hond en op paarden, tijdens de praktijk lessen en er worden haaranalyses uitgevoerd.

 

De cursus gaat door bij 4 deelnemers, maximaal 6 deelnemers. De lessen zijn een dag van 09.30-16.00 uur incl koffie en thee, men dient zelf lunch mee te nemen. De vervolg of praktijk lessen zijn van 10-13 uur of van 13-16, of indien dat wenselijk is van 09.30-16.o0 uur, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers. Indien men al met humane bioresonantie werkt, zijn de praktijkdagen ook erg handig om te ervaren hoe het is met dieren te werken.

 

De kosten van deze interessante en interactieve cursusdagen bedragen 200 euro voor de eerste dag en 100 euro voor een dagdeel praktijk , of ook 200 euro voor een hele dag praktijk les. U krijgt een deelname certificaat.

 

Voor info en opgave mail naar praktijk@maasduyn.nl