A A A

Totaalpakket: allergietest incl probiotia en bioresonantie druppels 99,50 euro incl verzendkosten voor hond en kat

NIEUW: Totaalpakket, te weten uitgebreide allergietest op voeding en omgevingsfactoren,maar ook schimmels, virussen, parasieten en bacterien, allergiedruppels op maat op basis van bioresonantie en een probioticakuur voor 99,50 euro incl verzendkosten (voor hond en kat) 

Krijgt uw dier wel de juiste voeding?? Misschien is uw dier wel gevoelig voor dierlijke eiwitten of granen. Of heeft uw hond of kat een huisstofmijtallergie. Of zelfs hooikoorts (pollenallergie). Bent u al diverse malen naar de dierenarts geweest en heeft uw dier prednison, cortison of andere chemische middelen gekregen, staat het op Hypo allergene voeding van de dierenarts en heeft het nog stééds klachten?? Tijd voor een natuurlijke aanpak, die wél werkt, want de oorzaak wordt opgezocht door Dierenpraktijk Maasduyn!

 

U kon al door Dierenpraktijk Maasduyn een allergietest laten doen, waarbij u een pluk haar opstuurt die door Josefien Hagenaars van DP Maasduyn wordt getest op voeding en omgevingsfactorenallergieën.

 

 

Nu is er de mogelijkheid voor eigenaren die te ver weg wonen om naar de praktijk te komen, om de allergietest te laten uitbreiden! De haarpluk wordt met bioresonantie apparatuur doorgemeten op diverse programma's, waarbij niet alleen op voeding en omgevingsfactoren wordt getest maar ook wordt getest op organen en systemen in het lichaam (stofwisseling, spijsvertering, virussen, schimmels, parasieten etc). Er wordt op exact dezelfde manier getest als in de praktijk op het dier zelf, maar dan op een plukje haar van het betreffende dier.

Dit totaalpakket bevat tevens 30 ml allergiedruppels op maat, gemaakt met bioresonantie apparatuur en een zakje Universele Probiotica a 50 gram (inclusief verzenden)

 

De druppels worden gemaakt en opgestuurd na het uitvoeren van de test, die eerder wordt gedaan dan de allergietest op voeding en omgevingsfactoren. Dit om eea zo snel mogelijk in werking te stellen voor uw dier.

 

De testuitslag wordt in principe doorgemaild, tenzij geen mailadres dan wordt het met de druppels en de probiotica samen verstuurd.

 

De allergiedruppels op maat (worden dus speciaal voor uw dier gemaakt met behulp van de pluk haar en bioresonantie apparatuur)werken ontgiftend en ondersteunen alle organen die te maken hebben met de spijsvertering en allergische reacties. Het zet het lichaam aan tot zelfherstel, 30 ml is goed voor 2 maanden.

 

 

 

Als u de test wilt laten doen, dan graag een mail sturen naar praktijk@maasduyn.nl, met uw adresgegevens en mail adres. U krijgt binnen 2 werkdagen een mail terug met een factuur en een intakeformulier, hoe de haren te versturen en een vragenlijst, die ingevuld in WORD teruggemaild dient te worden.

 

Stuur na de betaling een plukje haar in een plastic zakje en dan in aluminiumfolie met de glanzende kant naar binnen, volgens de gebruiksaanwijzing op het naar u gemailde formulier,  voorzien van sticker met naam dier en gegevens naar Dierenpraktijk Maasduyn, Lankerseweg 3 6598 DH Heijen (L). Dit stuurt u tezamen met het ingevulde formulier op. Binnen 3 a 5 werkdagen krijgt u de rapportage per mail, met daarin een (vrijblijvend) advies op het gebied van voeding en behandeling, plus de op maat gemaakte allergiedruppels en de probiotica (enveloppepost)!

 

U doet dus niet zelf de test (het is géén testpakket wat u ontvangt) maar u stuurt de haren op om te laten testen door Dierenpraktijk Maasduyn!

 

Belangrijk: een consult bij Dierenpraktijk Maasduyn kan nooit een dierenarts vervangen!