A A A
  • Voor de behandeling vol bulten
    Voor de behandeling vol bulten
  • na behandeling
    na behandeling

Samenwerking met Dierenkliniek Sint Michielsgestel beeindigd na aantreden nieuwe dierenarts per 1-4-2018

Wegens overname van de dierenkliniek in st Michielsgestel door Natasja ten Hagen, in verband met de pensionering van Douwe Akkermans, is de samenwerking met Dierenpraktijk Maasduyn helaas beëindigd.

 

ik heb met veel plezier vanaf januari 2015 bij de dierenkliniek de honden en katten getest en behandeld met bioresonantietherapie, met goede resultaten als gevolg (minder medicatie en verbetering van de klachten)

 

Ik wens Natasja en haar leuke team veel succes en hoop nog eens te mogen komen behandelen als dat nodig mocht zijn... tpot die tijd zijn de clienten die ik reeds geholpen heb welkom in de praktijk in heijen, mochten ze nog een vervolg behandeling of advies nodig hebben!

 

 

 

Onlangs ben ik uitgenodigd door de dierenartsen Douwe Akkermans en Marjolijn de Bont van Dierenkliniek Sint Michielsgestel om uitleg te geven over mijn werkwijze. Dit nadat een aantal patiënten van deze dierenkliniek met zeer allergische reacties naar Dierenpraktijk Maasduyn waren geweest met goede resultaten als gevolg. Dit wekte de nieuwsgierigheid van beide dierenartsen en een samenwerkingsverband is het resultaat!

 

Het is dus mogelijk voor patiënten van Dierenkliniek Sint Michielsgestel om door mij in hun praktijk aan de Hoogstraat 30, 5271 SW Sint Michielsgestel te worden behandeld met bioresonantietherapie, dit is al een aantal keren gebeurd tot grote tevredenheid van baasjes en hun dieren. eens per 4 a 6 weken zal ik daar een dag gaan testen en behandelen met bioresonantie op de dierenkliniek!

 

Op de site van de Dierenkliniek Sint Michielsgestel (www.dierenartsgestel.nl) staat meer info, onder het kopje Bioresonantie bij dieren.