A A A

Bioresonantieconsult voor mensen

Het is ook mogelijk een consult te volgen bij Natuurlijk in Balans, de bioresonantie en natuurgeneeskundige praktijk van Josefien Hagenaars, die ook eigenaar van Dierenprktijk Maasduyn is.

 

Hebt u vermoeidheidsklachten, regelmatig hoofdpijn, een algeheel vaag gevoel van niet lekker zijn, darmklachten, huidklachten als jeuk, bultjes en eczeem? Dan is een bioresonantie behandeling inclusief een test op voeding en omgevinsfactoren mogelijk voor u de oplossing!

 

 

In het consult krijgt u uitleg over bioresonantie en wat het doet met het lichaam en de processen in het lichaam zoals de stofwisseling en het spijsverteringsproces. Er wordt met de Rayonex PS10 apparatuur getest via testprogramma's in de modules, op alle organen en processen in het lichaan en, indien een disbalans wordt aangegeven door de apparatuur, ook behandeld. Daarbij wordt het lichaam aangezet tot zelfherstel en zullen disbalansen in de frequenties van het lichaam worden hersteld. 

 

Ook wordt getest of er spake is van stralingsoverbelasting door wateraders en aardstralen (hele natuurlijke processen in de aarde, maar ze kunnen voor behoorlijke klachten zorgen), of er een overbelasting is door parasieten, maar ook of er virale of bacteriele infecties zijn (afhankelijk van de klachten waar men voor komt)

 

Tijdens het consult wordt ook op voeding getest en omgevingsfactoren, want het eerste wat voor het optimaal functioneren van het lichaam goed moet zijn, is natuurlijk de voeding!

 

In het consult krijgt men dus ook te horen wat men (zeker de eerste 3 maanden!) moet laten staan en wat men wél mag eten. Dit is dus maatwerk!

 

De bioresonantie therapie, wat een behandeling in de praktijk en voortzetting thuis via druppels inhoudt, zal het lichaam ondersteunen in dit proces, waarbij ook eventueel supplementen ingezet kunnen worden, afhankelijk van de klachten.

 

De kosten van een consult, inclusief allergiestest op voeding en omgevingsfactoren,een basis bioresonantietherapiebehandeling, een flesje druppels om de behandeling thuis voort te zetten en een rapportage met bevindingen en advies kost 77,50 , welke contant dienen te worden voldaan.

 

Ook is er de mogelijkheid om de allergietest op voeding en omgevingsfactoren op speeksel te laten uitvoeren, daarbij wordt dus op afstand getest op testbuisjes met de biotensor. Dit is dus géén bioresonantietherapie.

 

Het is niet mogelijk het consult of de allergietest op speeksel te laten vergoeden door de zorgverzekering

 

LET OP: een consult bij Natuurlijk in Balans / Maasduyn vervangt geen (dieren) arts!