A A A

Allergietest op speeksel voor mensen bij klachten als darmproblemen, hooikoorts en huidklachten (eczeem)

Het is ook mogelijk een allergietest op voeding en omgevingsfactoren te laten uitvoeren door Josefien Hagenaars van Natuurlijk in Balans/ DP Maasduyn!

 

Zij is gediplomeerd Natuurgeneeskundige met een HBO opleiding voor Medische Basiskennis, met een lange ervaring in behandeling van mensen en dieren. Ze is eigenaar van de praktijk Natuurlijk in Balans, maar is zich gaan specialiseren in dieren, wat resulteerde in Dierenpraktijk Maasduyn. Zij werkt al meer dan 15 jaar met biotensor, bioresonantie, aromatherapie, bloesemremedies ooracupunctuur en celzouten.

 

Voor mensen is het niet mogelijk via de haren te testen, vanwege het feit dat er shampoo, verf ed worden gebruikt in kapsels, maar de test kan wel op speeksel of urine gedaan worden. Josefien test op speeksel, wat heel makkelijk via het wang slijmvlies is af te nemen (uitleg volgt).

 

Er wordt getest met de biotensor via een testdoos met test buisjes op voeding, waaronder alle soorten vleeseiwitten, groente, fruit, granen, suikers plus additieven zoals conserveringsmiddelen en kleustoffen. Ook zijn er testbuisjes pollen, mijten, parfum, wasmiddel, tabak de zgn omgevingsfactoren die ook behoorlijke klachten kunnen geven.

 

De insteek is dat je zorgt dat het lichaam goed functioneert, door de juiste voeding te eten en het lichaam eventueel te ondersteunen met supplementen. Men kan dan denken aan weerstand verhogende middelen en ontgiftende middelen, waarbij je bij het laatste niet hoeft te denken dat men enorm moet vasten! Een normaal gezond eetpatroon met de voedingsmiddelen waar jouw lichaam goed op functioneert en zonder de ingredienten waar je lichaam niet tegen kan. Men ziet dan vaak een enorme verbetering bij klachten als hooikoorts, darmproblemen en huidproblemen (eczeem!).

 

Een ontgiftingskuur zet het lichaam aan om alles wat zich in de loop der jaren heeft vast gezet aan afvalstoffen, af te voeren. De lever (afvalfabriek bij uitstek) , de nieren, de maag en de lymfen worden dan gevitaliseerd, ontgift en gestimuleerd door bv een fytotherapeutisch middel op basis van kruiden of een homeopatisch middel. Men kan ook via bioresonantietherapie het lichaam ondersteunen en ontgiften.

 

Bij de allergietest hoort een rapportage met advies, waarbij niet alleen vermeld wordt wat je niet mag eten maar ook wat de alternatieven ervoor zijn.

 

De kosten voor een allergietest op speeksel zijn 62,50 euro incl een adviesrapportage via de mail.

 

Mocht je een test willen laten uitvoeren,  dan graag een mail met je adres gegevens, waarna je een mail terug krijgt met een vragenlijst en een factuur. In die vragenlijst (die ik graag in Word retour en ingevuld terug krijg in de mail) staat ook beschreven hoe het speeksel moet worden afgenomen, verpakt en verzonden naar Maasduyn, Lankerseweg 3, 6598 DH Heijen (L).

 

Als speekselmonster en betaling binnen zijn, doe ik binnen 5 a 7 werkdagen de allergietest en krijgt men een advies in de mailbox! Uiteraard is het ook mogelijk voor mensen die geen mail hebben om dit via de post te krijgen. Dan graag een aan jezelf gerichte enveloppe (voldoende gefrankeerd!) met het speekselmonster mee sturen.

 

Een flesje bioresonantiedruppels op maat gemaakt kost 22,50 euro incl vberzenden, om het lichaam te ondersteunen en te ontgiften, dit kan men na de allergietest laten maken, ik gebruik hetzelfde speeksel monster om met de bioresonantie apperatuur de druppels te kunnen maken (30 ml in enveloppe te verzenden)

 

Ook is het mogelijk een consult te volgens via Maasduyn, waarbij dezelfde allergietest wordt uitgevoerd op het lichaam zelf, waarna een korte vitaliserende en ontgiftende behandeling wordt gegeven met bioresonanrtie. Daarbij krijgt men bioresonantie druppels mee naar huis om de behandeling thuis voort te zetten. Dit consult inclusief druppels kost 77,50 euro.

 

Het is niet mogelijk de kosten van een consult of test van Maasduyn te declareren bij de zorgverzekering.